Kotisivut

Kehitän ja suunnittelen kotisivuja. Sivut tehdään web pohjassa jollapystyt päivittämään sivusi helpommin.

5/5

12kk Verkkosivun huolenpito ilmaiseksi !

Verkkosivun ostaessa

JULKAISUJÄRJESTELMÄ

Käytän verkkopalveluprojekteissa pääasiallisesti WordPress-sovellusalustaa.  WordPress on omaa tuotekehitystämme ja mahdollistaa verkkopalveluiden joustavan jatkokehityksen ja kustannustehokkaan työtahdin. Käytännössä WordPressille voidaan tuottaa mitä ominaisuuksia tahansa. Tarvittaessa tuotan verkkopalvelut myös muilla sovellusalustoilla tai julkaisujärjestelmillä.

GRAAFINEN SUUNNITTELU​

Verkkopalvelun graafinen ilme ja rakenne muodostavat kävijälle ensimmäisen ja vahvimman kuvan yrityksestä. Ulkoasulliset asiat ovat kävijälle iso osa käyttökokemusta, joten sivuston ulkoasun tyylikkyys on ensiarvoisen tärkeää.

RESPONSIIVISET VERKKOSIVUT​

Tuotan tyylikkäitä responsiivisia verkkosivuja, jotka soveltuvat kaikille päätelaitteille. Responsiivisuus tarkoittaa sitä, että sivusto taipuu tyylikkäästi erilaisille näytöille ja päätelaitteille, mukaanlukien mobiililaitteet. Tämä on nykyaikaista, sillä päätelaitteet ja niiden käyttö ovat eräänlaisessa murrosvaiheessa. Ihmiset käyttävät yhä enemmän verkkopalveluja erilaisilla päätelaitteilla, eritoten mobiililaitteilla.

Hinnottelu

Alkaen 200€

60/h
  • Verkkokauppa, Portfolio, Ravintola&Ruoka, Yritys, Henkilökohtainen, Galleria...

Miten aloitetaan?

1. Asiakas ottaa yhteyttä ja kertoo millainen nettisivu on etsimässä.

2. Asiakas saa tarjouksen ja tietoja miten päästetään eteenpäin.

3. Asiakas saa ohjeita webhostpaketti ostamiseen. Paketit ostetaan Täältä -> Webhotellit

4. Asiakas lähettää webhostpaketin domain tiedot info@specnet.fi sähköpostiin jolla pääsen asentamaan wordpress sovelluksen ja aloittamaan verkkosivun teko.