Tools that I use daily with direct download links.

Ninite

Asenna ja päivitä kaikki ohjelmasi kerralla.

TeamViewer

TeamViewer mahdollistaa tietokoneiden ja palvelinten etäkäytön ja etähallinnan mistä tahansa, 3G-yhteydellä tai nopeammalla. Käyttö on laiteriippumaton ja täysin suojattu. Kaikki nykyaikaiset älypuhelimet voivat nyt olla ikkunasi työpaikalle.

TeamViewer QuickSupport

Tämä pieni asiakasmoduuli on suunniteltu välittömään etätukeen eikä edellytä asennusta tai järjestelmänvalvojan oikeuksia – sinun tarvitsee vain ladata, kaksoisklikata ja syöttää annettu tunnus ja salasana sinulle tukea antavalle henkilölle.

O&O ShutUp10

O&O ShutUp10 means you have full control over which comfort functions under Windows 10 you wish to use, and you decide when the passing on of your data goes too far. Using a very simple interface, you decide how Windows 10 should respect your privacy by deciding which unwanted functions should be deactivated.

CCleaner

Our standard version frees up space, clears your online tracks and helps you manage your machine so it runs faster.

HWMonitor

Extended version of the hardware monitoring program HWMonitor

Speccy

Fast, lightweight, advanced system information tool for your PC.

  • Rasmus Johansson
  • +358 40 964 5326
  • rasmus.johansson@specnet.fi
  • Sorsatie 7, FIN- 06100 Porvoo (Postitus)
Mikä on etätuki?

Etätuki on kustannustehokas tapa saada nopeasti apua ongelmatilanteissa. Tämä tukimuoto soveltuu erityisen hyvin työasemien pienmuotoisiin tukitehtäviin kuten esim. toimisto-ohjelmien ongelmatilanteissa tai vaikkapa sähköpostitilin asentamisessa.

Jaa
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email